Søg støtte til grøn omstilling

August |

Mangler du input eller investeringer for at få skub i den grønne omstilling af din virksomhed, så åbner Erhvervshusene snart for forskellige tilskudsmuligheder. 

Med de nye grønne puljer i Virksomhedsprogrammet kan din virksomhed få et effektivt rygstød til at sætte nye grønne initiativer i søen og skabe cirkulære forretningsmodeller.

Puljerne åbner for ansøgninger den 13. september 2023.

SMV:Grøn 2.0

SMV:Grøn er en ordning, hvor din virksomhed kan søge om tilskud til investeringer, rådgivning eller en kombination heraf – med det formål at komme videre på den grønne rejse mod at reducere ressourceforbrug og affaldsmængder.

Du kan søge blandt otte såkaldte vouchers med forskellige kombinationsmuligheder af tilskud til rådgivning og investeringer.

Tilskud til investering udgør 25 procent og til rådgivning 50 procent. Du skal dermed selv finansiere 75 procent af investeringen og 50 procent af rådgivningen.

Her kan du få et samlet overblik over de otte forskellige vouchers (nyt vindue)

SMV:Grønne Kompetencer

Gennem målrettede kompetenceløft klæder SMV:Grønne Kompetencer medarbejdere, ledelse og bestyrelse på til at løfte de strategiske beslutninger, konkrete nye opgaver og EU-krav, der følger med den grønne omstilling.

Programmet har tre forskellige tilbud:

  • Voucher 1: Skræddersyede 1:1-forløb, der kan kickstarte din virksomheds grønne rejse, og hvor du får op til 60.000 kr.
  • Voucher 2: Deltagelse i eksisterende tilbud, fx kurser ved videns- og uddannelsesinstitutioner, til en samlet værdi af op til 60.000 kr.
  • Grøn kickstart – kollektive workshops for små og mellemstore virksomheder med behov for grøn omstilling. Workshoppene henvender sig især til dig, hvis virksomhed mangler at afklare og formulere sine kompetenceudviklingsbehov.

Læs mere om programmet SMV:Grønne Kompetencer her (åbner i nyt vindue)