Skal din ide blive en succes? Få gratis sparring om iværksætteri

August |

Skal din forretningsidé gøres til en succesfuld virksomhed? Så er der nu gratis hjælp at hente lige her i Hvidovre, når Erhvervshus Hovedstaden inviterer til det gratis arrangement ’IværksætterSUCCES’ onsdag den 27. september.

Arrangementet er målrettet dig, der har en gennemtænkt idé og et CVR-nr., men skal bruge mere viden og værktøjer til at komme godt i gang med at vækste din virksomhed.

IværksætterSUCCES afholdes som en fysisk workshop, hvor der bliver gået i dybden med dit marked, hvordan du får testet din idé og får mere viden om dine potentielle kunder.

Du kommer til at arbejde med din forretning gennem forskellige øvelser, hvor du også får indsigt i andre iværksætteres udfordringer og idéer, og nye perspektiver på dine egne.

Som deltager vil du få personligt input fra en erfaren forretningsudvikler til, hvordan du kan indarbejde områder som bæredygtighed, digitalisering og internationalisering i dit forretningskoncept og værditilbud.

IværksætterSUCCES holdes onsdag den 27. september kl. 09.30 - 13.00 i Kulturhus Risbjerggaard på Hvidovrevej 241 i Hvidovre.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding på forhånd. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her

Flere gode tilbud

Arrangementet i Hvidovre er bare ét af flere gratis tilbud, som Erhvervshus Hovedstaden står bag.

Erhvervshus Hovedstaden er nemlig sat i verden for at styrke de små- og mellemstore virksomheders udviklingspotentiale og hjælpe med den omstilling, som er nødvendig for at styrke deres konkurrenceevne og forretningsmuligheder, lokalt og globalt. Du kan også få hjælp til den grønne omstilling, digitalisering, tilskud og meget mere.

- Der kan være rigtig meget hjælp og viden at hente for Hvidovres virksomheder hos Erhvervshus Hovedstaden. De har tilknyttet konsulenter og forretningsudviklere, der har stor erfaring fra erhvervslivet, så der er gode muligheder for god faglig sparring, siger Hvidovres erhvervschef, Hanne Fjorbak Rasmussen.

Erhvervshus Hovedstaden er ejet af de 29 kommuner i Region Hovedstaden inklusive Bornholm og finansieres af offentlige midler fra kommunerne, fra Staten og fra EU’s strukturfonde.  

Du kan læse mere om de mange tilbud fra Erhvervshus Hovedstaden her.