Borgmesteren har ordet

April |

Kære virksomheder,

Foråret har nu for alvor fået tag i Danmark, og jeg håber, at det på alle måder er udtryk for, at vi nu går mod lysere tider.

Siden sidst har vi i Kommunalbestyrelsen for alvor taget hul på arbejdet med en ny vision for hele Hvidovre Kommune. Vi har et ønske om at finde en vision for byens udvikling, der favner bredt og gør plads til alle de vigtige grupper, der udgør vores fællesskab – herunder selvfølgelig også vores mange virksomheder.

Det lokale erhvervsliv er nemlig en vigtig del af Hvidovre og en betydningsfuld medspiller i udviklingen af vores kommune. Derfor har vi også fuld fart på arbejdet med en ny vision og strategi for erhvervsområdet, der skal gælde for 2024 og fire år frem. Vi vil sætte en ambitiøs retning for, hvordan vi bedst understøtter og fremtidssikrer det lokale erhvervsliv og fastholder Hvidovre som en stærk erhvervskommune.

I det arbejde ser jeg dialog med jer virksomheder som et af vores bedste værktøjer, og derfor prioriterer jeg kontakten med jer højt. Jeg sætter stor pris på, når I har lyst til og mulighed for at invitere mig indenfor i jeres virksomheder og deler jeres hverdag og ambitioner med os.

Det er også en af grundene til, at jeg glæder mig til at deltage i årets Holmestafet den 9. maj. Det er nemlig en rigtig god mulighed for at møde alle jer virksomheder i en uformel ramme, hvor det sociale samvær er i højsædet. Så jeg håber, at vi ses til Hvidovres festlige firmaløb, Holmestafetten.

Men husk, at I altid er velkomne til at række ud til vores Erhvervskontakt-team, hvis I har spørgsmål, behov for vejledning eller gode ideer til projekter, vi kan arbejde sammen om. Det gør I ved at skrive til erhvervskontakten@hvidovre.dk eller ringe på tlf. 3639 3800.

I denne udgave af Erhvervsnyt kan du bl.a. læse om et nyt erhvervsnetværk, der er på vej for Hvidovres virksomheder og foreninger. Du kan også blive klogere på et fantastisk projekt om fælles vedvarende energiløsninger på Avedøre Holme samt vores virksomhedsservices mange muligheder for at hjælpe jer med rekruttering.

God læselyst!

 

Med venlig hilsen

Borgmester Anders Wolf Andresen