Borgmesteren har ordet

November |

Kære virksomheder,

Jeg har som fungerende borgmester fået æren af at skrive et par ord til jer her i denne udgave af Erhvervsnyt, da Anders Wolf Andresen er gået på barsel.

Det er en spændende post at overtage, og min korte tid i stolen har allerede været begivenhedsrig. Jeg har blandt meget andet fået lov til at åbne dette års udgave af virksomhedsmessen ’Mød en virksomhed’ og talte med nogle af de deltagende virksomheder. Jeg er meget imponeret over deres engagement og lyst til at gøre en forskel – ikke bare for vores unge, men for vores fælles fremtid.

Vi har nemlig en fælles opgave i at sikre, at flere unge tager en erhvervsuddannelse. Det er et fokus for Hvidovre Kommune, og derfor er jeg glad for, at så mange lokale virksomheder også ser en værdi i at deltage i messen og give vores unge mennesker et indblik i deres verden og hverdag; At de unge kan få lov til at snuse til de forskellige brancher og måske blive inspireret til at vælge en fremtid som faglært.

Hvidovre er en stærk erhvervskommune, og det bliver år efter år bare understreget med de lokale virksomheders engagement i vores unge mennesker.

Skulle din virksomhed have lyst til at gøre en ekstra indsats for de unge, men har svært ved at komme i gang, så tøv ikke med at kontakte vores erhvervsplaymaker, Sarah Handest Broe. Hun kan fx hjælpe jer med at få kontakt til skoleklasser eller elever, der gerne vil blive klogere på livet ude i virksomhederne – og I kan blive klogere på de unge, der kommer til at udgøre fremtidens arbejdskraft. Erhvervsplaymakeren kan kontaktes på sgt@hvidovre.dk eller tlf. 41850072. Du kan i øvrigt læse mere om erhvervsplaymakerens tilbud til virksomhederne i denne udgave af Erhvervsnyt.

Her kan du også læse, at vi nu igen søger kandidater til vores erhvervspris, Nytårsraketten. Prisen er en god anledning til at hylde nogle af de lokale virksomheder og erhvervspersoner, der gør en forskel for vores kommune og samfund. Det lokale erhvervsliv er nemlig en stor del af det fællesskab, vi har her i Hvidovre, og I er afgørende for at sikre den velfærd, der betyder så meget for os alle sammen.

Der skal derfor ikke være nogen tvivl om, at vi i Hvidovre gerne vil sikre de bedst mulige rammer for det lokale erhvervsliv. Så I er altid velkomne til at række ud til vores Erhvervskontakt, hvis I har spørgsmål, behov for vejledning eller gode ideer til projekter, vi kan arbejde sammen om. Det gør I ved at skrive til erhvervskontakten@hvidovre.dk eller ringe på tlf. 3639 3800.

 

Venlig hilsen,

Fungerende borgmester Søren Friis Trebbien