Netværk udvider: Sammen om et bedre Avedøre Holme

Juni |

Avedøre Holme er i dag et af Danmarks største og mest velfungerende erhvervsområder – men det kan blive endnu bedre!

Derfor er Industri- og Grundejerforeningen Avedøre Holme gået sammen med Hvidovre Kommune i et partnerskab om at udvikle og forbedre området. Det er virksomhedernes ideer og interesser, der er den drivende kraft i samarbejdet, men Hvidovre Kommune understøtter projekterne og hjælper med at føre dem ud i livet.

Det kan fx handle om parkeringsforhold, den grønne omstilling, cykelstier, grønne arealer, affald, belysning, vedvarende energi, trafik eller andre ting, der er vigtige for virksomhederne.

Virksomhederne og kommunen sidder sammen om bordet og finder de bedste løsninger. Det sker ved hjælp af Business Improvement Districts (BID), som er et velafprøvet koncept, hvor en ekstern part faciliterer netværksmøder og sikrer fremdrift i aktiviteterne.

- Den tætte kontakt til kommunen er en kæmpe gave for en virksomhedsejer som mig. Vi kan se, at der bliver rykket på nogle af de ting, vi tager op i partnerskabet, og som betyder noget for os. Derudover har jeg fået nogle gode relationer til andre virksomheder i området, siger Jørgen Ditlev Jacobsen, indehaver af JD Logistik A/S, som har været aktiv deltager i netværket siden begyndelsen.

I første omgang har partnerskabet koncentreret sig om virksomheder på de to veje Jernholmen og Hammerholmen, men nu udvides netværket til at dække hele Avedøre Holme.

Derfor bliver alle virksomheder i det store erhvervsområde nu inviteret med i netværket, hvor både store og mindre virksomheder er aktive. Netværket er åbent for både grundejere og lejere på Avedøre Holme.

Der er netværksmøde den 17. august kl. 15-16.30, hvor interesserede virksomheder kan høre mere om de aktiviteter, der allerede er sat i gang. Du kan også dele dine tanker om, hvad du synes, vi skal arbejde sammen om.

Du kan tilmelde dig netværksmødet her.

Det er gratis for virksomhederne at være med i netværket, og man kan være med på det niveau, man ønsker. Der bliver holdt 10 møder om året - et møde om måneden, undtagen i juli og december.

Derudover bliver der løbende dannet forskellige arbejdsgrupper med virksomheder, der har fokus på en særlig aktivitet, så virksomhederne kan lægge deres kræfter i netop de tiltag, der har mest relevans for dem.

Hvidovre Kommune har afsat 500.000 kroner årligt til partnerskabet i fire år.

Læs mere om BID Avedøre Holme her.

Vil du vide mere om partnerskabet, så kontakt specialkonsulent Trine Fedreheim, Erhvervsteamet i Hvidovre Kommune, tlf. 3639 3037 eller tfx@hvidovre.dk