Betal med din erhvervsnummerplade på genbrugspladsen

December |

Fra den 2.januar 2022 er det slut med årskort og sms-billet på ARCs genbrugspladser, blandt andet den på Avedøreholmen 97 i Hvidovre. Fremover skal håndværkere og andre erhvervsdrivende nemlig betale via nummerpladen.

Det foregår ved, at din erhvervsbils nummerplade automatisk bliver aflæst, hver gang du kører ind på en genbrugsplads. Dernæst bliver der hentet oplysninger om bilen fra Skat, og på baggrund af disse oplysninger vil ARC udsende en månedlig faktura over besøgene til din e-boks.

Med den nye ordning er der en direkte sammenhæng mellem de erhvervsdrivendes brug af genbrugspladsen og de omkostninger, der er forbundet med at håndtere og genanvende affaldet.

- Vi ved, at andre lignende affaldsselskaber har gode erfaringer med systemet, så vi glæder os til også at gøre det nemmere og mere gennemskueligt for vores kunder, siger specialkonsulent fra ARC, Linda Rebien.

Adgang til genbrugspladserne for udenlandske erhvervsbiler og ved aflevering af farligt affald skal der dog stadig betales særskilt med enkeltbillet.

Læs mere om den nye ordning samt FAQ på ARCs hjemmeside (nyt vindue).