Sundhedstilbud

Som borger i Hvidovre Kommune kan man benytte sig af en række af kommunens sundhedstilbud. Mange af dem står Hvidovre Sundhedscenter for.

Læs mere om kommunens sundhedstilbud ved at klikke på overskrifterne herunder eller finde kontaktoplysninger for Hvidovre Sundhedscenter i højre side.

Luk alle
Åbn alle

Hvis du gerne vil stoppe med at ryge, dampe eller bruge snus, kan du deltage i et nikotinstopkursus i Hvidovre Sundhedscenter. Du kan deltage, uanset om du har brugt nikotin i mange eller få år.

Læse mere om vores tilbud på:

Hvidovre Kommune tilbyder borgere der har en kronisk sygdom, en sundhedssamtale med udgangspunkt i kommunens forskellige gratis sundhedstilbud.

Du kan læse mere om dette på:

Hvidovre Kommune tilbyder sundhedsindsatsen "Socialsygeplejerske". Denne indsats henvender sig til udsatte og sårbare borgere imellem 18-65 år.

Læs mere på:

Hvis dit BMI ligger imellem 30-40 og ønsker at få hjælp til at ændre dine vaner, kan du få støtte og vejledning til at få en sundere og mere fysisk aktiv hverdag.

Du kan læse mere om Kommunens tilbud på: 

Hvidovre Kommune har kliniske diætister som kan vejlede uanset om du har nedsat appetit, og oplever pludseligt vægttab, eller hvis du er overvægtig eller kronisk syg. Diætisterne tager altid udgangspunkt i dig og dit helbred.

Du kan læse mere om kostvejledning på:

Få en seniorsamtale med en forebyggelseskonsulent fra Hvidovre Sundhedscenter.

En seniorsamtale er en samtale om dit liv, og samtalen handler om din trivsel og sundhed, både socialt, mentalt og fysisk.

Besøget er frivilligt og gratis.

Du kan læse mere om Hvidovre Kommunes tilbud om seniorsamtale på Hvidovre Sundhedscenters hjemmeside:

Hvidovre Kommunes pårørendekoordinator tilbyder samtaler til pårørende til ældre, der har en fysisk eller psykisk sygdom eller langvarig funktionsnedsættelse. Pårørende har også mulighed for at deltage på kurset ”Lær at tackle hverdagen som pårørende”.

Du kan læse mere om vores tilbud på:

Sundhedsplejen har åben rådgivning for unge om sundhed, seksualitet og prævention.

Du kan læse mere om dette:

Hvis du er pårørende til et voksent menneske som er svækket eller langvarig syg, kan pårørendekoordinatoren tilbyde dig individuelle samtaler med fokus på støtte og vejledning.

Du kan læse mere her: