Sundhedstilbud

Som borger i Hvidovre Kommune kan man benytte sig af en række af kommunens sundhedstilbud. Mange af dem står Hvidovre Sundhedscenter for.

Læs mere om kommunens sundhedstilbud ved at klikke på overskrifterne herunder eller finde kontaktoplysninger for Hvidovre Sundhedscenter i højre side.

Luk alle
Åbn alle

Hvis du gerne vil stoppe med at ryge, kan du deltage i et rygestopkursus i Hvidovre Sundhedscenter. Du kan deltage uanset om du har røget i mange eller få år.

Læs mere om vores tilbud på: 

Hvidovre Kommune tilbyder borgere der har en kronisk sygdom, en sundhedssamtale med udgangspunkt i kommunens forskellige gratis sundhedstilbud.

Du kan læse mere om dette på:

Hvidovre Kommune tilbyder sundhedsindsatsen "Socialsygeplejerske". Denne indsats henvender sig til udsatte og sårbare borgere imellem 18-65 år.

Læs mere på:

Hvis dit BMI ligger imellem 30-40 og ønsker at få hjælp til at ændre dine vaner, kan du få støtte og vejledning til at få en sundere og mere fysisk aktiv hverdag.

Du kan læse mere om Kommunens tilbud på: 

Hvidovre Kommune har kliniske diætister som kan vejlede uanset om du har nedsat appetit, og oplever pludseligt vægttab, eller hvis du er overvægtig eller kronisk syg. Diætisterne tager altid udgangspunkt i dig og dit helbred.

Du kan læse mere om kostvejledning på:

Når du er fyldt 75 år tilbyder kommunen en samtale om din livssituation, din trivsel, dit helbred og dit eventuelle behov for hjælp.

Du kan læse mere om Hvidovre Kommunes tilbud til alle der er fyldt 75 år på:

Hvidovre Kommunes pårørendekoordinator tilbyder samtaler til pårørende til ældre, der har en fysisk eller psykisk sygdom eller langvarig funktionsnedsættelse. Pårørende har også mulighed for at deltage på kurset ”Lær at tackle hverdagen som pårørende”.

Du kan læse mere om vores tilbud på:

Sundhedsplejen har åben rådgivning for unge om sundhed, seksualitet og prævention.

Du kan læse mere om dette:

Hvis du er pårørende til et voksent menneske som er svækket eller langvarig syg, kan pårørendekoordinatoren tilbyde dig individuelle samtaler med fokus på støtte og vejledning.

Du kan læse mere her: