Fritidsundervisning på Musik- og Billedskolen

Luk alle
Åbn alle

Gennem undervisning giver Musikskolen sine elever musikalske kompetencer og færdigheder, samt mulighed for at finde et personligt musikalsk udtryk. Musikskolen tilbyder både ene- og holdundervisning.

Musikskolen vil desuden gerne skabe så mange fællesskaber som muligt omkring musikken i form af kor, orkestre og bands. Sammenholdet i det musikalske samvær er et bærende element i Musikskolen.

Musikken er både til for at blive spillet og hørt. Det er væsentligt, at musikken også høres af nogen. Derfor optræder eleverne sammen med deres lærere lokalt i Hvidovre for andre. Musikskolen håber, at eleverne også selv oplever at være med til at præge kulturen i Hvidovre Kommune.

Du kan læse mere om Musikskolens fritidstilbud, samt pris og tilmelding på Musikskolens hjemmeside (nyt vindue).

Billedskolen giver børn og unge i Hvidovre mulighed for at være kreative fx gennem at tegne eller male. På Billedskolens forskellige hold arbejdes der med kunst og personligt udtryk i en tryg og hyggelig atmosfære.

Billedskolen har flere store arrangementer. Hvert år arrangeres fx Børnenes Store Kunstudstilling.

Information om undervisning kan ses på Billedskolens hjemmeside sammen med praktiske oplysninger om bl.a. pris og tilmelding. Der er hold til elever i 1.-8. klasse.

Læs mere om Billedskolens fritidstilbud på Billedskolens hjemmeside (nyt vindue).