Efterårsferie med cirkus, svømmehal eller perleplader

Oktober |

Har I ferie eller blot nogle enkelte fridage i uge 42 - skolernes efterårsferie, så er der masser af gode tilbud.

Cirkusmuseet
I Avedørelejren er der show alle hverdage i efterårsferien. Mandag den 17.10 til torsdag den 20.10 er det mesterjongløren Davis Sosman, der vil optræder med et både underholdende og tempofyldt show, hvor han viser sine evner udi balance og jonglering. Fredag den 21.10 vil tryllekunstnerne og spasmagerne Peter og Andreas Brunsborg optræde med et show fyldt med wow-effekt og rigelig plads til latter. Alle shows starter kl. 11, og billetter kan købes via linket her
Du kan se Cirkusmuseets åbningstider og øvrige efterårsferietilbud bl.a. cirkusleg på museets hjemmeside

Svømmehaller
I alle skoleferier svømmer skolebørn fra 7 år og op, der bor i Hvidovre, gratis i kommunens svømmehaller mandag til fredag. I Frihedens Idrætscenter er det fra kl. 11-15, husk sundhedskort.
I Avedøre Idrætscenter er det fra kl. 9-14.30, medbring sundhedskort første gang, du kommer.

Skøjtehal
Skøjtehallen i Frihedens Idrætscenter har åbent i efterårsferien, du kan leje skøjter.
Der er åbent alle hverdage fra 9-16.15 og desuden aftenåbent mandag og torsdag fra 19-23, i weekenden lørdag fra 11.30-16.30 og søndag 12-17 og 18-22.

Bibliotekerne
Hvidovres biblioteker har vanen tro en række arrangementer for børn og familier i efterårsferien.
Fredag den 15.10 kan børnefamilier møde Sallys far, børnebogsforfatteren Thomas Brunstrøm på Avedøre Bibliotek og Kulturhus fra kl. 11-14, hvor der også er gakkede aktiviteter i fars ånd og en lille snackpose til børnene. Husk billet.
Den 17.10 kan du komme til perlepladeworkshop med Anja Takacs, det er på børnebiblioteket på Hvidovre Hovedbibliotek kl. 14 og kl. 15, husk at købe billetter.
Den 18.10 er der film i børnebio på Avedøre Bibliotek
Den 21.10 kl. 14-16.30 kan du komme til Kreafredag og lave kartoffeltryk på muleposer på Avedøre Bibliotek. Flere oplysninger i linket øverst i afsnittet.

Teater og kulturhus
Teater Vestvolden har Alfons Åberg på plakaten med 8 forestillinger fordelt på 4 dage i efterårsferien. Stykket er for de 3-8-årige.
Kulturhus Risbjerggaard har en animationsworkshop med Tina Klemmensen den 18. og 19. oktober. Workshoppen er for børn fra 7 år og op, og man skal have en smartphone med. Det er gratis, men kræver tilmelding