Giv dit bud på drømmen om Hvidovres kultur- og fritidsliv

Marts |
Hænder af modellérvoks, der maler Hænder af modellérvoks, der maler

Hvidovre Kommune skal have en ny kultur- og fritidspolitik, og alle borgere, foreninger, institutioner og virksomheder inviteres til at byde ind.

- I Kultur- og Fritidsudvalget har vi vedtaget en række temaer, som skal indgå i kultur- og fritidspolitikken, men vi vil stadig gerne have borgernes input, siger formand for udvalget Kenneth Bak. – Det kan jo være, at borgere og foreninger kan uddybe og supplere vores tanker eller, at de har nogle nye idéer eller perspektiver, som vi som politikere ikke har fået øje på.

Han opfordrer alle til at gå ind på hjemmesiden Deltag Hvidovre og skrive forslag og overvejelser. I løbet af de kommende måneder vil der også blive inviteret til et borgermøde, hvor man kan møde op og give sit bidrag i processen.

De temaer, som Kultur- og Fritidsudvalget har besluttet at indarbejde i den nye kultur- og fritidspolitik er: Inklusion af særlige målgrupper, samarbejder på tværs, frivillighed, faciliteter og ”understøtte og udvikle”.

- Vi har til en start skrevet en masse stikord og spørgsmål til hvert tema, og så håber vi på, at borgerne vil være med til at fylde ud, siger Kenneth Bak.

Du kan finde Deltag Hvidovre her (nyt vindue). For at skrive kommentarer, skal du oprette dig som bruger. Det gør du nemt ved brug af din mail-adresse.