Kom med dit forslag til vejtræer i Hvidovre

September |

Borgerne er via hjemmesiden Deltag Hvidovre kommet med godt og brugbart input til Hvidovre Kommune om placering af ladestandere til el- og hybridbiler og kuber til glasaffald. Nu er turen kommet til vejtræerne.
Kommunen skal fra oktober til december til at plante nye vejtræer rundt om i byen og vil gerne høre borgernes idéer til, hvor de skal stå, inden arbejdet går i gang. Frem til 10. oktober kan alle gå ind på hjemmesiden Deltag Hvidovre og skrive deres forslag til, hvor træerne skal stå.
Man kan både skrive, hvis der er et sted, hvor de nuværende vejtræer trænger til at blive udskiftet, eller hvis man synes, der mangler træer.

- Det kan også være, at man slet ikke synes, at der skal plantes træer ved vejene, men i stedet i de grønne områder, og så kan man også skrive det. Alle muligheder er åbne, forklarer formand for Klima-, Miljø- og Teknikudvalget Kristina Young.

Når svarfristen er udløbet, vil kommunens Vej & Park-afdeling gennemgå forslagene, og så kan alle glæde sig til, at der kommer flere træer i Hvidovre inden vinteren.

Du kommer ind på Deltag Hvidovre ved at gå på nettet og skrive adressen deltag.hvidovre.dk. Har du brug for hjælp til at oprette dig som bruger, så du kan komme med idéer og kommentarer, er du velkommen i de åbne IT-caféer på Hovedbiblioteket mandage kl. 13-14 og Avedøre Bibliotek og Kulturhus tirsdage kl. 10-11.