Madservice: Hvidovres ældre får endnu en valgmulighed

November |

Fra den 1. december får de to nuværende madleverandører KommuneKøkkenet og Det Danske Madhus følgeskab af firmaet Heiss Danmark, som netop har skrevet kontrakt med Hvidovre Kommune.

Heiss Danmark har selv henvendt sig til Hvidovre Kommune, som har godkendt firmaet, dets produkt og ydelser ud fra kommunens kvalitetsstandarder for madservice.
Heiss Danmark har base på Midtsjælland og leverer måltiderne til døren, ligesom de to andre leverandører.
“Vores ambition er, at vores mad skal gøre dig mæt, og det skal samtidig være rigtig velsmagende. Derfor er vi også sikre på, at det netop kan smages i vores mad, at vi bruger meget tid på at lave den ud af de bedste råvarer og pakker det hele med kærlighed”, udtaler direktør Monique Heiss i Heiss Danmark.
I alt 350 borgere i Hvidovre får leveret mad fra en af de leverandører, der er tilknyttet kommunen. Modtagerne af madservice får løbende direkte besked om den ekstra valgmulighed via de løbende besøg af Visitationen i Hvidovre Kommune. Som modtager af madservice kan man altid henvende sig til Visitationen, hvis man ønsker at skifte leverandør.
For at søge om at få madservice skal man henvende sig til Visitationen i kommunen. De borgerne, der får madservice, er ikke selv i stand til at lave mad.

Du kan finde information om de tre madleverandører på kommunens hjemmeside hvidovre.dk.