Temadag: Kom godt i gang efter corona

Marts |

Der bliver plads til både grin og eftertanke, når Ældreliv Hvidovre inviterer til Temadag i Kometen onsdag den 20. april kl. 12.00 – 15.00. Dørene åbner kl. 11.30.

Emnet for årets temadag er ’Kom godt i gang efter Covid-19’, og i den anledning lægger entertainer og foredragsholder Finn Nørbygaard vejen forbi og fortæller om livets op- og nedture – ikke mindst sine egne. Han tager udgangspunkt i foredraget ’Mine 12 veje til liv’, hvor han fortæller om sine egne erfaringer fra et turbulent liv og om de veje, som har ført ham frem til større tilfredshed med livet. Det krydrer han med lidt Covid-19 og de mange påvirkninger, det har haft på vores samfund.

Efter Finn Nørbygaards foredrag vil deltagerne få mulighed for at møde et udvalg af lokale aktive foreninger til en snak om fællesskaber, sunde vaner og inspiration til selv at komme i gang igen efter Covid-19.

Dagen indledes med velkomst ved borgmester Anders Wolf Andresen. Herefter giver Hvidovres lokale Lungekor koncert og lægger op til fællessang. Efter en aktiv pause vil SANS-underviser Stine Gry Findsen sætte gang i salen og tage deltagerne med på en inspirerende rejse, som holder hjernen i gang. Der serveres en let forplejning og kaffe/the og vand til arrangementet.

Temadagen er gratis og målrettet seniorer bosat i Hvidovre Kommune.

Tilmelding kan ske på sundhedscentret.nemtilmeld.dk eller ved at kontakte Sundhedscentret på telefon 3639 3737. Det er gratis, og tilmeldingen sker efter ’først til mølle’-princippet.

Finn Nørbygaard