Hvidovres kommunaldirektør fratræder

Marts |

Nich Bendtsen fratræder stillingen som kommunaldirektør i Hvidovre Kommune af helbredsmæssige årsager og efter gensidig aftale. Han har været kommunaldirektør i kommunen siden 2013, hvor han kom til Hvidovre Kommune fra Syddjurs Kommune.
”Jeg har haft et kortvarigt, men rigtig godt samarbejde med Nich, og jeg er meget ærgerlig over, at vi nu må sige farvel til ham som kommunaldirektør. Jeg ønsker Nich det bedste fremover,” siger borgmester Anders Wolf Andresen.
Det er tirsdag besluttet i Kommunalbestyrelsen, at direktør Gert Nelth bliver konstitueret kommunaldirektør, indtil der er ansat en ny kommunaldirektør i Hvidovre Kommune.
Gert Nelth er direktør for kultur og fritid, borgerservice og beskæftigelse og klima, miljø og teknikområdet. Han har været direktør i Hvidovre Kommune i 16 år og har igennem årene haft forskellige ansvarsområder, ligesom han også tidligere har været konstitueret kommunaldirektør.
I konstitueringsperioden er det desuden besluttet, at den del af Gert Nelths ansvarsområde, der handler om borgerservice og beskæftigelse, midlertidigt varetages af direktør Susan Bjerregaard.