Langhøjbadet er nu opgraderet

Maj |

Langhøjskolens svømmehal, der bruges af både skole og svømmeklub, er nu blevet opgraderet med bl.a. et kulfilter, så badevandet fremover bliver renset mere effektivt og vandkvaliteten forbedres. Langhøjbadet har bortset fra en enkelt lørdag været åben for både skolesvømning og svømmeklub siden slutningen af marts måned.
”Jeg er godt tilfreds med, at den løsning, vi fandt i fællesskab og fik aftalt i slutningen af marts måned, nu er sat i værk, så både skoleelever og svømmeklubbens medlemmer kan have glæde af Langhøjbadet,” siger Kultur- og Fritidsudvalgsformand Kenneth Bak.
Udover at få en ekstern teknisk vurdering af Langhøjbadet, der påpegede, at et kulfilter kunne være løsningen på udfordringerne med vandkvaliteten, blev der på et møde mellem kommunens administration, skolens ledelse, svømmeklubbens formand og politikere besluttet nogle tiltag, der sammen med det nye kulfilter skal sikre, at vandkvaliteten i Langhøjbadet fremover er i orden. Det blev bl.a. besluttet, at rengøringen af Langhøjbadet bliver ændret, så den nu svarer til den rengøring, der er i kommunens offentlige svømmehaller. Det blev også aftalt, at der gennemføres en badekampagne på Langhøjskolen og i Hvidovre Svømmeklub.
Der vil også, som det blev aftalt, blive sat en elektronisk temperaturtavle op, hvor Langhøjbadets brugere kan aflæse luft- og vandtemperatur.