Årets festlige firmaløb tilbage i topform

Maj |

Vejrguderne var ikke helt med arrangørerne, da årets Holmestafetten løb af stablen den 10. maj, men selv lidt regn fra oven kunne ikke ødelægge den gode stemning. Over 550 deltagere var med til årets hyggelige firmastafet, og der blev både grinet, hygget og endda sunget ude på ruten og i mål området.

- Det er altid en fornøjelse at deltage i Holmestafetten og mærke den gode stemning. Stafetten er en oplagt mulighed for de lokale virksomheder og kommunes ansatte til at være sammen i lidt andre rammer end normalt, og det er med til at skabe et fællesskab i vores by. Jeg er rigtig glad for, at så mange bakker op om arrangementet, siger borgmester Anders Wolf Andresen, som igen i år deltog i stafetten på et løbehold.

En af de deltagende virksomheder var Lantmännen Schulstad. HR-administrator Henriette Penter var holdansvarlig:
 - Lantmännen Schulstad deltager i Holmestafetten både for at støtte op om et fint lokalt initiativ, fordi vi går op i motion og sundhed, og så selvfølgelig også fordi der er det store sociale aspekt i at motionere sammen efter arbejdstid. Vi fik nogle hyggelige timer sammen og mødte også vores ”naboer” i uformelle rammer, til gode snakke og dejlig mad. Som sædvanlig var stafetten godt arrangeret. Vi deltager helt sikkert igen til næste år.

Holmestafetten er et stafetløb på 3,75 km for Hvidovres virksomheder og kommunale institutioner, og der er plads til, at alle kan gennemføre. Man kan nemlig både gå eller løbe ruten – eller bare hygge sig i mål området og heppe på kollegaerne og de andre deltagere. Holmestafetten handler nemlig om meget mere end motion; Det er en festlig eftermiddag i kammeratskabets tegn med mad, musik og hyggeligt samvær med kollegaerne.

Stafetten har været afholdt siden 2003 og har udviklet sig til en populær tradition blandt Hvidovres virksomheder – både hos dem, der stiller med deltagere, og hos dem, der støtter med præmier og udstyr. Løbet arrangeres i et samarbejde mellem Hvidovre Kommune, Hvidovre Atletik & Motion og TEC – og flere lokale virksomheder er sponsorer med både mad, drikke og flotte præmier.