Nu kan alle komme med input til havnens udvikling

December |

Hvor på havnen skal der være offentlige toiletter. Hvordan skal fællesarealerne se ud og bruges? Hvad for nogle aktiviteter og bygninger skal der være ved siden af Søspejdernes klubhus på Nordmolen?
Havneudvalget inviterer nu alle Hvidovre-borgere til at komme med input til udvikling af Hvidovre Havn. Udvalget har lagt nogle idéer frem, som alle, der har lyst, er velkomne til at kommentere på. Man kan også komme med nye idéer. Det hele bliver taget med i Havneudvalget og herefter i Kommunalbestyrelsens videre arbejde med udvikling af Hvidovre Havn.
”Vi glæder os meget til at høre borgernes input og idéer til det arbejde med at udvikle Hvidovre Havn, som Havneudvalget skal være med til at bidrage til”, siger formand for Havneudvalget, Søren Friis Trebbien og fortsætter:
”Håbet er, at vi får en havn, hvor endnu flere af Hvidovres borgere og gæster ude fra har lyst til at komme og hygge sig, når de har fri”.
Havneudvalgets idéer ligger klar på Deltag Hvidovre, hvor alle er velkomne til at gå ind og kommentere og tilføje deres egne idéer. Du kan kommentere på idéerne til og med den 17. januar 2023 via linket her:
Deltag Hvidovre