Pop up på Hvidovre Torv om Lokalplan 150

August |

Tirsdag den 23. august er der fokus på Lokalplan 150 for Lokalcenter på Hvidovrevej 94-110A og Kløverprisvej 3-3A. Lokalplanen, der er i høring til den 1. september, skal bl.a. åbne mulighed for at en lokal virksomhed, en burgerbar, kan indrette siddepladser til spisende gæster, hvor der i dag kun er mulighed for take away.

”Vi vil gerne møde de borgere og virksomheder, der har interesse i lokalplanen, lidt mere uformelt og i deres nabolag, derfor har vi valgt at møde op på torvet med en dialog- og informationsstand – den her eftermiddag”, siger By- og Planudvalgets formand Charlotte Munch, der selv vil være tilstede og besvare spørgsmål i tidsrummet fra kl. 16-18.

På dagen for pop up eventet, vil der være en stand med information på Hvidovre Torv, hvor man kan høre mere om Lokalplan 150 og stille spørgsmål til udvalgsformanden og kommunens byplanlæggere.

Lokalplan 150 for Lokalcenter Hvidovrevej 94-110A og Kløverprisvej 3-3A er i offentlig høring til den 1. september 2022, planen erstatter en nuværende Byplanvedtægt.
Du kan læse lokalplansforslaget her