TV-lægen tager imod - skal du med?

September |

- Det er dejligt, at det nu endeligt kan lade sig gøre at mødes og ses i større forsamlinger. Jeg ser personligt frem til en dag, hvor sundhed er omdrejningspunktet, ikke mindst vores mentale sundhed, som har været sat hårdt på prøve det seneste år, siger borgmester Helle Adelborg, som åbner den årlige temadag for Hvidovres seniorer.

Peter Qvortrup Geisling har de seneste fakta med om danskernes sundhed, når han kigger forbi Hvidovre.

- Livet er kort, og der er mange modstridende budskaber i luften på sundhedsområdet, så hvad skal man stole på? Og så er sundhed meget mere end kost, rygning, alkohol og motion. Det skal også handle om livskvalitet og vores mentale sundhed og så er danskerne blevet mere og mere opmærksomme på den sunde indflydelse, som naturen kan have på vores liv, siger den populære TV-læge om sit kommende foredrag.

Efter Peter Qvortrup Geislings oplæg vil gæsterne i salen få mulighed for at stille spørgsmål til ham ved en ’live konsultation’ fra scenen. Efter endt oplæg og spørgsmål åbnes messen, hvor et udvalg af Hvidovres lokale foreninger samt Sundhedscentret står klar til en snak om og inspiration til sunde vaner og aktiviteter.

Temadagen er gratis og målrettet seniorer bosat i Hvidovre Kommune. Der er plads til 200 gæster og billetter kan bestilles på https://sundhedscentret.nemtilmeld.dk/ eller ved at ringe til Sundhedscentret på tlf. 3639 3737.