Nu kan du bestille tid til at brevstemme

Oktober |

Som noget nyt ved dette valg er det muligt at bestille tid til at brevstemme. På den måde undgår du ventetid i Borgerservice på Rådhuset, når du møder op for at brevstemme. Det er dog også muligt at møde op uden tid og brevstemme, når det bliver din tur. Du kan selv bestille tid på kommunens hjemmeside – eller du kan ringe for tidsaftale på 3639 3639.
Du kan brevstemme i Borgerservice på Rådhuset mandage-lørdage i den sædvanlige åbningstid indtil fredag den 12. november kl. 16, som er sidste dag, vi modtager brevstemmer. Alle der ønsker det kan brevstemme. Du skal blot medbringe legitimation i form af dit sundhedskort, dit pas eller dit kørekort.
Du kan stemme til kommunal- og regionalvalget, hvis du er 18 år og bor i kommunen/regionen. Du skal være dansk statsborger, EU-statsborger eller statsborger fra Island eller Norge. Hvis du er statsborger fra et andet end disse lande, kan du stemme, hvis du har boet i Danmark uafbrudt i 4 år før valgdagen.
Når du møder op i Borgerservice for at brevstemme, vil du blive guidet igennem af kommunens medarbejdere. Der vil være en liste over de opstillede kandidater. Listen er også tilgængelig på hvidovre.dk, hvor du også kan læse mere om kommunal- og regionalvalget.