Corona-vaccination i Sundhedscentret hver anden fredag

Oktober |

Hver anden fredag fra den 15. oktober til udgangen af november kan alle fra 12 år og op blive vaccineret i sundhedscentret på Hvidovrevej 272. Det gælder uanset, om man skal have sit første eller andet stik – eller hvis man har fået invitation fra Sundhedsstyrelsen til et tredje stik.
Det er Region Hovedstadens personale, der vaccinerer, og der bliver brugt både Pfizer- og Moderna-vacciner.
Man kan komme forbi til vaccination mellem kl. 8.30 og 13 på disse fredage: 15. oktober, 29. oktober, 12. november og 26. november. Man skal bare have sit sundhedskort med og afsætte 15 minutter til at blive siddende til observation efter, at man er blevet vaccineret.
Knap 1000 borgere i Hvidovre over 85 år er netop blevet inviteret til at få deres tredje stik mod corona-virus, og for dem er det også oplagt at bruge tilbuddet i Sundhedscentret.
- Det glæder mig, at de ældre og særligt udsatte, der nu har fået invitation til tredje stik, ikke behøver at transportere sig så langt for at blive vaccineret, siger borgmester Helle Adelborg. – Samtidig vil jeg opfordre til, at andre borgere, som stadig ikke er færdig vaccinerede, benytter sig af det lokale tilbud om vaccination.
Det er også fortsat muligt at blive vaccineret i et af Region Hovedstadens faste vaccinationscentre. Her kan man enten komme forbi eller booke en tid på forhånd på vacciner.dk.
I Hvidovre har 80 % af borgerne nu fået deres andet stik.

Person bliver vaccineret