Pressemeddelelse om konstituering

November |

Anders Wolf Andresen: “Jeg er glad for at bredt flertal peger på mig til at stå i spidsen for et stærkt samarbejde til fordel for Hvidovres borgere, som har stemt på forandring og handling.”

Søren Friis Trebbien: “Vi gik til valg for et nyt Hvidovre og vi takker for vælgernes tillid og glæder os til, sammen med de andre konstitueringsparter, at skabe udvikling og forandring for byens borgere. Vi gik til valg for at få en ny borgmester og det fik vi. 

Kristina Young: “I Hvidovrelisten er vi naturligvis kede af at tabe et mandat, men vi er samtidigt glade for et styrket mandat med et formandsskab for Klima- Teknik- og Miljøudvalget og en plads i Ældre- og Sundhedsudvalget.  Vi er endvidere glade for, at vi er lykkedes med at lave en konstruktiv og bred konstituering ind over midten.”

Charlotte Munch: “Venstre byder ny borgmester velkommen. I Venstre er vi glade for at have fået et systemskifte i Hvidovre. I Venstre har vi kæmpet for en ny borgmester, der var mere lydhør for et bredt samarbejde. Det forventer vi, at SF. Og med fordeling af poster og udvalg har Venstre fået maksimal indflydelse, ud fra det ene mandat vi fik ved valget.” 

Karin Kofod: “Vi er stolte af at kunne pege på en rød borgmester og glæder os til et godt, bredt samarbejde.” 

Yderligere spørgsmål kan rettes til Anders Wolf Andresen, 51 92 57 28    

Konstitueringsaftale        

Det konstituerende møde holdes onsdag den 1. december