Hvem skal have årets erhvervspris?

November |

Kender du en person eller virksomhed, som fortjener at blive hædret for sit arbejde? Så har du nu chancen for at fremhæve dem. Det er nemlig tid til at indstille kandidater til Hvidovres erhvervspris Nytårsraketten, som gives til en lokal virksomhed eller erhvervsperson, som har gjort sig særlig positivt bemærket eller har gjort en ekstraordinær indsats i årets løb.

- Målet er at sætte fokus på de mange dygtige og succesfulde virksomheder, vi har i Hvidovre. Det er vigtigt, at vi også husker at anerkende hinandens succeser, så jeg håber, at mange har lyst til at indstille spændende virksomheder eller personer, siger direktør Flemming Tvernø, der er formand for Hvidovre Erhvervskontaktudvalg, som står bag prisen.

Nytårsraketten blev første gang uddelt i 2015 og er givet til mange forskellige slags virksomheder.

- Nytårsraketten er blevet en traditionsrig pris, som nu bliver uddelt for ottende gang. Der er ingen tvivl om, at der er rigtig mange egnede kandidater blandt Hvidovres virksomheder, så det er altid svært at finde årets vinder, siger borgmester Helle Adelborg. 

Som noget nyt er der i år tilføjet et ekstra kriterium om bæredygtighed, så vinderen nu skal opfylde et eller flere af følgende fire kriterier:

  • Have udvist socialt ansvar eller lokale engagement
  • Have fundet nye innovative metoder at udvikle forretningen på
  • Have været med til at skabe positiv udvikling i Hvidovres erhvervsliv
  • Have arbejdet med bæredygtighed, klimaudfordringer eller grøn omstilling

Både privatpersoner, virksomheder og foreninger kan indstille en kandidat til Nytårsraketten, og man må også gerne indstille sig selv. Har du en god kandidat, så send en mail til erhvervskonsulent Kaspar Alex Nielsen på kcp@hvidovre.dk. Skriv en kort begrundelse for, hvorfor netop din kandidat fortjener en anerkendelse.

Vinderen af årets Nytårsraket findes af Hvidovre Erhvervskontaktudvalg, hvor der sidder repræsentanter fra Kommunalbestyrelsen, erhvervsorganisationerne, de faglige organisationer, arbejdsmarkedsuddannelserne og Hvidovre Kommune.

Nytårsraketten uddeles til nytårskuren på Hvidovre Rådhus den 11. januar 2022.

Indstillinger skal være modtaget senest mandag den 15. november 2021.

 

TIDLIGERE MODTAGERE AF NYTÅRSRAKETTEN:

2021: Computerreparatøren GladTeknik

2020: Ingrediensvirksomheden Chr. Hansen

2019: Anlægsgartnervirksomheden Grøn Entreprise

2018: Cocktailfabrikken Nohrlund

2017: Tømrer- og entreprisevirksomheden Egerbyg

2016: Trykkeriet KLS PurePrint

2015: Elinstallations- og vagtsikringsvirksomheden Elsec