Dansborgskolen får ny leder

Juni |

Dansborgskolens nye skoleleder hedder Kasper Nyholm. Han er 50 år og kommer fra et job som skoleleder på Absalons Skole i Roskilde. Han kender allerede til sin nye arbejdsplads, hvor han var afdelingsleder i fire år fra 2010-2014.

”Med ansættelsen af Kasper som ny skoleleder på Dansborgskolen er der skabt optimale muligheder for nytænkning og respekt for lokal kultur kan gå hånd i hånd. At Kasper vender retur til Hvidovre Kommunes skolevæsen efter 7 gode og lærerige år i Roskilde, vidner om, at vi er en attraktiv skolekommune, som både kan opfostre og tiltrække dygtige skoleledere. Personligt er jeg utrolig glad for, at Kasper har valgt Hvidovre og Dansborgskolen, og jeg er overbevist om, at han med sin nærværende personlighed og evne til strategisk overblik vil blive en fantastisk skoleleder for børnene på Dansborgskolen”, siger centerchef for Skole og Uddannelse Rene Rasmussen Sjøholm.

Kasper Nyholm er oprindeligt uddannet lærer, og har undervist på Tjørnehøjskolen i Brøndby i 13 år, før han blev afdelingsleder på Dansborgskolen og siden viceskoleleder og skoleleder i Roskilde.
”Jeg ser det som min fornemste opgave at give skolen retning og være med til at skabe de bedst mulige rammer for, at vi sammen lykkes. Jeg har en grundlæggende tiltro til, at alle elever, medarbejdere, forældre og ledelse, gør det bedste de kan, og vi står sammen om at skabe den bedst mulige version af folkeskolen. Jeg glæder mig til at blive en del af den gode samarbejdskultur på Dansborgskolen og af samarbejdet på tværs af skolerne i Hvidovre”, siger den kommende skoleleder.

Kasper Nyholm bor på Vesterbro sammen med sin hustru og datter og har desuden en voksen søn, der er flyttet hjemmefra. I sin fritid dyrker han bl.a. kitesurfing.

Dansborgskolen er en 3-sporet skole med cirka 750 elever. Skolen har desuden en modtageklasse og en SFO med tre afdelinger.