Ny daginstitution på Bytoften tager form

Januar |

Fredag d. 22. januar var borgmester Helle Adelborg og repræsentanter fra entreprenøren Skou Gruppen til utraditionelt rejsegilde ved byggeriet af den nye daginstitution på Bytoften 29, hvor der tidligere bl.a. har ligget en politistation.

Afstandskrav og forsamlingsforbud betød, at borgmesteren ikke kunne møde håndværkerne ansigt til ansigt, men måtte nøjes med en snak med byggelederen og Skou Gruppens direktør Martin Skou Heidemann.

”Det er dejligt at komme ud og se, hvor langt I er nået, og at det begynder at tage form. Vi får med den nye daginstitution et fantastisk sted for børn og personale. Det bliver en flot institution, både indeni og udenpå, og jeg håber, at I vil viderebringe mit skulderklap til dem, der har knoklet med arbejdet, når jeg nu ikke selv kan give dem det” sagde Helle Adelborg bl.a.

Det gamle hus på grunden bliver renoveret fra top til tå, og den nye institution vil kunne huse op mod 180 vuggestue- og børnehavebørn. Hele institutionen kommer til at bestå af to bygninger, forbundet af en mindre passage, og med helt nye og grønne udearealer for børnene at boltre sig på. Indenfor vil bl.a. en smuk og lys atriumgård, en indendørs legeplads og mange fleksible grupperum og arealer skabe rammerne for institutionens medarbejdere, børn og forældre.

Den nye daginstitution vil efter planen stå færdigbygget ved årsskiftet 2021/2022, og fra februar næste år kan den tages i brug.