Over 400 atleter tilmeldt triathlon i Hvidovre

August |

Der vil være ekstraordinært megen aktivitet i området omkring Hvidovre Havn og Kystagerparken næste lørdag. Her løber nemlig Kalvebod Triathlon af stablen, og flere veje i området vil derfor være helt eller delvist afspærret i tidsrummet kl. 10-19.
Over 400 atleter og motionister har tilmeldt sig stævnet, hvor der både er ruter for motionister og familier – og Danmarks bedste atleter, der deltager i DM i triathlon.
Alle skal de dyste om, hvor hurtigt de kan svømme, cykle og løbe en angiven rute, og der bliver nok at se på for publikum.
- Hvis man har tænkt sig en strandtur på lørdag, bliver den nok lidt anderledes end sædvanligt, siger formand for Kultur- og fritidsudvalget Maria Durhuus, der ser frem til den store sportsbegivenhed. - Jeg er stolt af, at vi i Hvidovre kan lægge vand, asfalt og grusstier til en begivenhed som Kalvebod Triathlon, der samler atleter fra hele landet, og jeg håber, at Hvidovre på dagen vil vise sig fra sin smukkeste side.
Det er Hvidovre Triathlon Club, der er arrangør af stævnet, og her glæder man sig også til at kunne byde både deltagere og publikum velkomne.
- Samtidig håber vi på forståelse fra de beboere i området, som under afviklingen af stævnet ikke kan køre ind og ud ad deres indkørsler, siger Lisbeth Crafack fra triathlonklubben. -Vi har informeret beboerne på de veje, der bliver berørt, ligesom klubberne på havnen er orienteret, og vi satser på at få en rigtig god dag.
Det vil være dele af Hvidovre Strandvej, Strandholms Allé, Sdr. Kystagervej, store dele af Kystagerparken, en del af Hvidovre Havn og Avedøre Holme, som bliver berørt af triathlon-stævnet.
Har man en båd i Hvidovre Havn, som man gerne vil ud i lørdag den 14. august, er der mulighed for at sejle ind og ud af havnen i tidsrummene kl. 10.20-10.50, 11.50-13.50 og efter kl. 17.30.
Mere information om Kalvebod Triathlon findes på www.kalvebodtri.dk