Ny centerchef for Handicap og Psykiatri

September |

Rasmus Kern bliver ny centerchef for Handicap og Psykiatri i Hvidovre Kommune. Det er således et kendt ansigt i kommunen, der sætter sig i stolen. Rasmus har været konstitueret centerchef i et år. Før det var han leder af Socialpsykiatrien i 7 år.

- Det har ladet vente lidt på sig, fordi vi fik travlt med Corona-initiativer i foråret. Derfor er jeg glad for, at vi nu har fået ansat en ny centerchef for området, siger direktør Susan Bjerregaard:
 - Jeg har stor tillid til, at Rasmus Kern med sine gode formidlingsevner og sin faglige viden, kan skabe mere stabilitet på det specialiserede voksenområde.

Den nye centerchef for Handicap og Psykiatri er oprindeligt uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet. Før han kom til Hvidovre Kommune i 2005, arbejdede han som it-konsulent først i Arbejdstilsynet, senere primært i det private. Det var Rasmus’ viden om it, der var årsag til, at han landede i Socialpsykiatrien. Rasmus Kern blev grebet af området og har som leder bl.a. været med til at samle socialpsykiatrien på Næsborgvej, hvor der i dag bl.a. er bostøtte og aktivitetstilbuddet Samleren.

- Socialområdet giver utrolig meget mening, fordi det, vi gør, både er nødvendigt og hjælper borgerne, siger den nye centerchef. På grund af Corona har han haft næsten et år til at øve sig på centerchef-rollen, og ud over indsatserne til borgerne, ligger medarbejdernes vilkår ham på sinde:
- Jeg vil gerne arbejde for, at vi leverer de bedste indsatser, uden at der opstår et urimeligt stort pres på medarbejderne. Vi skal finde en god balance i krydspresset mellem borgerne, pårørende, de folkevalgte og de rammer, vi har på området, men også i de forventninger vores dygtige medarbejdere har til sig selv, siger Rasmus Kern.

Rasmus Kern er 51 år, gift og har to voksne børn. Ved siden af arbejdet i Hvidovre Kommune er Rasmus Kern musiker og spiller guitar i rockbandet Magtens Korridorer. Når der i ny og næ er lidt fritid, er Rasmus’ nyeste passion surdej.