Ingen juletræstænding og Åbent Hus på rådhuset i år

Oktober |

Normalt deltager et par tusinde borgere, når det store juletræ ved rådhuset bliver tændt den første søndag i advent. Og mellem 500 og 600 plejer at besøge rådhuset ved samme lejlighed, når kommunen holder Åbent Hus. Men sådan bliver det ikke i år.
På grund af corona-virus og risikoen for smittespredning har Hvidovre Kommune besluttet at aflyse årets juletræstænding – både ved rådhuset og på Hvidovre Torv – som ellers skulle have fundet sted den søndag den 29. november. Åbent Hus på rådhuset, som skulle finde sted samme dag, er også aflyst.
- Det bliver nok en lidt mere stille julemåned for os alle sammen i år, og corona påvirker desværre også vores mangeårige tradition med at samles for at se julelysene blive tændt – både på det store juletræ og i børnenes øjne, siger borgmester Helle Adelborg. Hun forsikrer dog, at julelysene og juletræerne kommer op, som de plejer, så de kan lyse op i vintermørket.
Hovedbiblioteket, som også plejer at invitere til jule-værksteder, musik osv. den første søndag i advent, holder almindelig søndagsåbent den 29. november.