Hvidovre Kommune uddeler en ny handicappris

Oktober |

For at sætte yderligere fokus på handicapområdet har Hvidovre Kommune indstiftet en pris, der skal anerkende og hædre en person, organisation, forening eller virksomhed, der gør en særlig indsats for, at borgere med handicap får bedre livsvilkår og kan deltage på lige fod med andre i samfundslivet. Det er kommunens handicapråd, der har stillet forslag om en handicappris.

- Det bliver en stor dag, når prisen uddeles for første gang, siger formand for Hvidovre Handicapråd, Grethe Conrad Jørgensen og fortsætter.
- Jeg håber, at vi vil modtage rigtig mange indstillinger til prisen. Alle borgere i Hvidovre kan indstille emner til prisen, så tøv ikke med en sende din indstilling, hvis du kender en eller flere, der gør en speciel indsats på handicapområdet i Hvidovre Kommune.

Den nye handicappris bliver uddelt for første gang til december, og det er herefter meningen, at prisen skal uddeles hvert andet år. Prisen skal dels anerkende konkrete indsatser, der hjælper borgere med handicap, men det er samtidig en måde at skabe opmærksom på medborgere med handicap, siger borgmester Helle Adelborg:
 - Med denne her nye pris ønsker vi i Hvidovre Kommune at sætte fokus på de ofte anderledes livsvilkår og muligheder, som borgere med handicap har. Derfor er jeg også glad for, at vores aktive handicapråd har stillet forslag om en sådan pris. Det skal blive spændende at modtage indstillingerne til den første Hvidovre Handicappris.

Kender du en person, en forening, en virksomhed eller en organisation, der gør eller har gjort en særlig indsats for borgere med handicap? Så har du mulighed for at indstille den person eller forening/virksomhed/organisation til Hvidovre Handicappris 2020. Vær opmærksom på at medarbejdere i Hvidovre Kommune ikke kan modtage prisen.
Fristen for at indstille en kandidat til handicapprisen 2020 er den 9. november 2020.

Du kan sende din indstilling med forslag til en prismodtager til Hvidovre Kommune på mail hap@hvidovre.dk eller med sikker digital post via www.borger.dk mærket ’Handicappris’. Indstillingen kan også afleveres til os på Hvidovrevej 280, 1. sal.
Handicapprisen uddeles for første gang på FN’s internationale handicapdag den 3. december 2020 i Socialpsykiatriens lokaler på Næsborgvej. Arrangementet kan blive ændret af hensyn til COVID-19 retningslinjerne.