Vil du være med til at præge udviklingen af Hvidovre Havn?

November |

Mange af Hvidovres borgere har et forhold til Hvidovre Havn. Nu kan alle borgere være med til drøfte fremtiden for havnen, når Hvidovre Kommune inviterer til et borgermøde onsdag 25. november klokken 19 til 21 i Kometen på Hvidovrevej 282 (bemærk, at tidspunktet tidligere fejlagtigt var angivet til kl. 17-19). Der vil både være mulighed for at møde op i Kometen, men mødet kan også følges digitalt hjemmefra.

”Havnen spiller en vigtig rolle i Hvidovre. Vi er heldige i Hvidovre, at vi ligger ved kysten og har en havn, som bliver brugt af rigtig mange af vores borgere og foreninger. Hvad enten man ror kajak, vinterbader, har en båd eller blot holder af at gå en tur på havnen, så har man måske en holdning til havnen, og hvordan den skal udvikle sig. Derfor ser jeg frem til at få indspark og ny inspiration ved borgermødet, ” siger borgmester Helle Adelborg, der selv deltager i borgermødet.

På mødet vil det blive drøftet, hvordan havnen kan blive forskønnet, hvordan børn og unge kan få glæde af havnen, hvilke rekreative muligheder og hvordan tilgængelighed og trafik kan blive bedre til havnen.

Borgermødet bliver afholdt i Kometen, hvor der er plads til et begrænset antal deltagere. Derfor er det nødvendigt at tilmelde sig inden mødet.

Mødet bliver også streamet direkte via Hvidovre Kommunes hjemmeside (her vil der på forsiden af hvidovre.dk kort tid inden mødet være et link til mødet i Microsoft Teams), hvor det også er muligt at bidrage med gode idéer og stille spørgsmål til oplægsholderne.

Ved mødet i Kometen vil alle forholdsregler i forhold til covid-19 bliver overholdt. Det vil sige, at vi sidder med god afstand til hinanden, og der er håndsprit til rådighed. Der skal desuden bæres mundbind, når man går ind og ud af Kometen og indtil man indfinder sig på sin plads.

Der tages forbehold for en evt. forværring i Covid-19 smitten, der vil medføre, at mødet ikke kan gennemføres.

Tilmelding til mødet: https://hvidovre.nemtilmeld.dk/

Har du et input, du gerne vil bringe videre?

Deltager du ikke til borgermødet, har du også mulighed for at sende dit input på mail: foreninger@hvidovre.dk eller smide det i den opsatte postkasse ved roklubbens hus på havnen eller i Borgerservice på rådhuset.

Du kan også give os dit input via denne formular.