Langhøjskolen får ny skoleleder

November |

Det har taget tid, men nu er der fundet en ny skoleleder til Hvidovre Kommunes sydligst beliggende skole, Langhøjskolen. Ny skoleleder bliver Henrik Wilhelmsen, der kommer fra et skolelederjob på Nørrebro, hvor han siden 2015 har stået i spidsen for Nørrebro Park Skole.

- Med Henrik får vi en erfaren skoleleder, som vil kunne understøtte den stabilitet Langhøjskolen har brug for, og som samtidig vil kunne stå i spidsen for en fremadrettet udvikling af skolen, siger centerchef for skole og uddannelse René Rasmussen Sjøholm.

Langhøjskolens nye leder er oprindeligt læreruddannet og har tidligere undervist på Valby Skole. Derefter gik Henrik Wilhelmsen ledervejen og var i en årrække leder af udskolingen på Herstedvester Skole i Albertslund, før han blev skoleleder på Nørrebro Park Skole.

- Som skoleleder er jeg optaget af, hvordan vi kan bruge fællesskabet til at løfte os alle – det gælder børn, forældre og medarbejdere, siger Henrik Wilhelmsen, der glæder sig til at blive en del af Hvidovre kommunes skolevæsen:
 - Langhøjskolen har et højt fagligt udgangspunkt, og det vil jeg gerne være med til at løfte endnu højere.

Henrik Wilhelmsen er 56 år, og bor i Valby med sin hustru og deres to børn. Han har første arbejdsdag på Langhøjskolen den 4. januar 2021.

Langhøjskolen er en 3-sporet skole samt SFO, der er i alt 718 elever på skolen.