Pensionistskovturene i år er aflyst

Marts |

Den globale coronavirus, der i øjeblikket sætter store begrænsninger for hverdags- og arbejdslivet for danskerne, har betydet, at koncerter, udstillinger og en masse andre af kommunens arrangementer bliver aflyst. Og nu står det klart, at de årlige skovture for Hvidovres pensionister må lide samme skæbne.

- Det er meget ærgerligt, jeg ser altid frem til at møde Hvidovres ældre borgere på disse ture, som rigtig mange har glæde af. Men der er desværre ikke noget at gøre i den nuværende situation. Vi skal alle passe på os selv og hinanden, og det er selvfølgelig ikke nogen god idé at sende busser afsted på skovtur, når vi ikke ved, hvordan coronavirussen vil udvikle sig de kommende måneder, fortæller borgmester Helle Adelborg, der opfordrer til, at man i stedet tager en gåtur i skoven eller på anden vis kommer ud og nyder det gode vejr på egen hånd.

Destinationen for skovturene var i år Gyrstinge Skovkro på Midtsjælland med otte planlagte busafgange i maj og juni måned for i alt ca. 1400 pensionister.

Beslutningen om at aflyse er truffet af Hvidovre Kommune i samarbejde med Ældrerådet og Det Frivillige Ældrearbejde, som hjælper med at arrangere de årlige skovture.

Indbetalinger bliver refunderet

Der har allerede været afholdt telefonsalg for hjemmeboende med hjælpemidler til årets ture, og de der har indbetalt, vil få deres penge returneret. Det store billetsalg var planlagt til forsamlingssalen Kometen i starten af april – det blev aflyst i sidste uge.

Der er dog ingen planer om at droppe de populære skovture i fremtiden, og der planlægges skovture igen i maj 2021, når hverdagen forhåbentlig ser mere normal ud igen.

Kontaktinformationer

Spørgsmål om refundering af billetter kan rettes til Celia Høg Grønvall på mail: ehg@hvidovre.dk eller på tlf. 4132 0612. Øvrige henvendelser kan rettes til Betina Engelhardt Rasmussen på mail: btk@hvidovre.dk eller tlf. 4185 0066.