UDSOLGT: Kom gratis til snigpremiere på ny dansk film

Oktober |
Filmplakat for "Elsker dig for tiden" Filmplakat for "Elsker dig for tiden"

Ved snigpremieren deltager producer Marcella Dichmann samt instruktører, manuskriptforfattere og skuespillere Jesper Zuschlag og Julie Rubæk sammen med flere af de øvrige skuespillere fra filmen.

Filmvisningen finder sted i Kometen, Hvidovrevej 280, torsdag den 3. november 2022. Dørene åbnes kl. 19.00.
Inden forestillingen bydes publikum på et godt glas i Kometens foyer.

OM FILMEN:

I det anti-romantiske komediedrama 'Elsker dig for tiden' følger vi Anna og Thomas, der er hinandens modsætninger, men som begge mangler det samme - kærligheden.

Anna er en moderne selvstændig karrierekvinde, der holder kærligheden i strakt arm. Thomas er traditionel romantiker og leder desperat efter den eneste ene.

Med støtte fra deres venner følger vi Anna og Thomas' rejse fra det allerførste møde, igennem den forvirrende forelskelse og til hverdagen melder sin nådesløse ankomst i parforholdet. Begge konfronteres undervejs med deres høje krav til kærligheden, forventninger der møder virkelighed, konstant tvivl og ikke mindst deres manglende vilje til at gå på kompromis.

For kan kærligheden overleve i en tid, hvor man nødigt vil gå på kompromis med egne drømme i tosomhedens navn?

'Elsker dig for tiden' er lavet af skuespiller-, manus- og instruktørduoen Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag, der står bag den populære og anmelderroste 29-serie.