Hvidovre Kunstråd

Luk alle
Åbn alle

Hvidovre Kunstråd har tre fokusområder: at igangsætte konkrete kunstneriske aktiviteter af høj kvalitet, at engagere børn og unge i den professionelle billedkunst og at rådgive i forbindelse med kommunale udsmykninger og kunstindkøb.

Hvidovre Kunstråd arbejder på at fremme og synliggøre den professionelle billedkunst i offentligheden gennem kvalitetsbevidste og mangfoldige kunstprojekter. Derudover har rådet stor fokus på at engagere børn og unge, og vil bl.a. sigte mod at facilitere konstruktive og skabende møder mellem børn og unge og den professionelle billedkunst i samarbejde med skoler og institutioner. 

Hvidovre Kunstråd består af 7 professionelt arbejdende billedkunstnere og/eller kunstfaglige personer med tilknytning til Hvidovre Kommune. Medlemmer udpeges af Kultur- og Fritidsudvalget. 

Sidder for perioden 2018 - 2021:

Pernille Fonnesbech (Formand)

MA, Kunsthistorie, Københavns Universitet.

Udstillingsinspektør ved Kunstforeningen Gl. Strand.

 

Eva Bertelsen

Bestyrelsesmedlem i Hvidovre Kunstforening.

 

Linda Bjørnskov

Uddannet billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi samt BA i Kunsthistorie.

Medlem af BKF.

 

Johanne Heiberg Johansen

Uddannet billedkunstner fra Det Fynske Kunstakademi. Medlem af kunstnersammenslutningen Cromisterne.

 

Jo Møller (trådt ud i november 2020)

Autodidakt billedkunstner.Medlem af BKF og Tegnerforbundet af 1919. Har været medlem af Repræsentantskabet for Statens Kunstfond.

 

Helle Severinsen (trådt ud i oktober 2021)

Uddannet cand. mag i Visuel Kultur fra Københavns Universitet og BA i Kunsthistorie og Museologiske Studier fra Aarhus Universitet.

Kommunikations- og projektleder ved Danske Kunsthåndværkere & Designere.