Stort triathlon-stævne påvirker trafikken lørdag den 13. august

August |
Felt med cykelryttere Felt med cykelryttere

Lørdag den 13. august kl. 10-18 løber det store triathlon-stævne Kalvebod Triathlon Hvidovre af stablen. Det vil påvirke trafikken ved Kystagerparken, Hvidovre Havn og Kanalholmen, Kystholmen, Stamholmen og Jernholmen på Avedøre Holme.
Det er Hvidovre Triathlon Klub, der er arrangør af stævnet, og spørgsmål om ruter mv. skal rettes til: facebook.com/kalvebodtri eller på mail: staevneudvalg@hvtri.dk

Dele af Hvidovre Strandvej, Strandholms Allé, Sdr. Kystagervej, store dele af Kystagerparken og en del af Hvidovre Havn vil blive påvirket af triathlon-løbet. Der vil være afspærringer af veje, og på en del af Hvidovre Strandvej og Sdr. Kystagervej vil der være parkering forbudt. Sdr. Kystagervej er ensrettet på dagen.
Bor du på en af de veje, der er påvirket af løbet, og skal du ud at køre på dagen, bliver du nødt til at parkere uden for området, så du ikke skal krydse ruterne.

Skal du sejle ud og ind af Hvidovre Havn i løbet af lørdagen, er der mulighed for dette i disse tidsrum: Kl. 10.20-10.50 og 12.15-14.15. Havnen vil være helt åben igen fra kl. 17.30.
Du kan se Hvidovre Triathlon Klubs information til beboere og brugere af havnen nedenfor.

På Avedøre Holme vil der være ensretning på Jernholmen, Kystholmen og Kanalholmen. Der vil være skiltning/flagposter og trafik-officials til at dirigere trafikken ved genbrugspladsen, Brøndby Havn og tilkørslerne ved Stamholmen og Jernholmen/Stamholmen.
Hvidovre Triathlon Klubs information til virksomheder på Avedøre Holme findes nedenfor.