Rekruttering og afskedigelser

Luk alle
Åbn alle

Jobcentret tilbyder at hjælpe med at finde din nye medarbejder - hurtigt og effektivt. Vi tager en samtale med de jobsøgere, som passer til din jobbeskrivelse, og sender de bedst egnede ud til en samtale. Det endelige valg er op til dig.

Jobcentret har kontakt med alle typer jobsøgere fra alle brancher, og kan hjælpe med støtte til de jobsøgere, der har brug for en ekstra indsats for at få en god start i jobbet.

Det er uden omkostninger for din virksomhed.

Inden du kontakter jobcentret, bør du overveje den stillingsbeskrivelse, du gerne vil slå op. Overvej jobindholdet: Hvad skal personen kunne - fagligt og personligt? Hvordan er arbejdstiden, ansættelsestidspunkt, aflønning og varighed?

Kontakt Virksomhedsservice i Jobcenter Hvidovre - vi hjælper gerne med at udforme jobbeskrivelsen.

Husk at give os besked, når du har ansat din nye medarbejder. 

Hvis du skal foretage større afskedigelser, kan vi tilbyde hjælp til at få det bedste ud af situationen for virksomheden og medarbejderne. Tilbuddet gælder virksomheder med mere end 20 medarbejdere, og som er forpligtet til at varsle større afskedigelser til de regionale beskæftigelsesråd. Se mere på beskæftigelsesregionens hjemmeside.  

Jobcentret rådgiver om de muligheder, som din virksomhed har for at stille de opsagte medarbejdere bedre i den konkrete situation. Det betyder, at vi kan tilbyde information og vejledning om efteruddannelsesmuligheder samt vejledning om jobsøgning.

Kontakt Virksomhedsservice i Hvidovre Kommunes Jobcenter.