Borgmesteren har ordet

December |

Kære virksomheder,

Så lakker 2022 mod enden, og vi kan se tilbage på endnu et år i krisernes tegn. Corona’en havde knap nok sluppet sit tag i Danmark, før endnu en krise ramte: Krigen i Ukraine brød ud, og det fik ikke bare umenneskelige konsekvenser for de mange fordrevne ukrainere. Krigen har haft konsekvenser for hele verden, og både borgere og virksomheder har mærket det på deres hverdag.

Vi må nok konstatere, at kriser er et vilkår, som vi skal vænne os til. Men selvom de sjældent er velkomne, så kan kriser også være en mulighed: En mulighed for at udvikle sin forretning eller gå nye veje.

Med offentliggørelsen af Børsens nyeste Gazelle-liste er det i hvert fald tydeligt, at nogle virksomheder har haft mulighed for udvikling og vækst trods kriser. Der er i år rekordmange virksomheder, der er vækstet så meget, at de kan kalde sig for Gazelle-virksomheder, og det er imponerende taget de sidste par års udfordringer i betragtning. I Hvidovre Kommune har hele 35 virksomheder fået den flotte titel – hvilke kan du se i denne udgave af Erhvervsnyt.

Her kan du også læse om samarbejdet mellem kommunen og virksomheder på Avedøre Holme, om den nye kommunale affaldsordning for mindre virksomheder og om den nye lokalplan for Avedøre Holme.

Snart vender Anders Wolf Andresen tilbage til borgmesterstolen efter sin barsel, så jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige en stor tak til de mange virksomheder, jeg nåede at være i kontakt med i min tid som fungerende borgmester. Det har været utrolig spændende at få et endnu bedre indblik i Hvidovres levende erhvervsliv, og jeg er dybt imponeret over det engagement, I alle lægger i den fælles udvikling af vores kommune.

Jeg vil fortsat følge den lokale erhvervsudvikling tæt, og jeg glæder mig til at se, hvad det nye år bringer for os alle.

God læselyst!

 

Med venlig hilsen

Søren Friis Trebbien, fungerende borgmester i Hvidovre Kommune