Støt Hvidovres atleter på vej mod OL

August |

Vil din virksomhed være med til at skubbe nye sportsstjerner fra Hvidovre frem på verdensscenen? Så bliv sponsor for Hvidovres nye OL-pulje. Som sponsor vil din støtte vises i kommunale institutioner og i lokale medier.

Hvidovre var ved årsskiftet flot repræsenteret ved Vinter-OL i Beijing med to atleter på det kvindelige ishockeylandshold og hele otte atleter for curlinglandsholdene på herre- og damesiden. Og ved sommerens OL og de Paralympiske Lege i Tokyo var Hvidovre repræsenteret i maraton med Abdi Ulad og bare 18-årige Bjørk Kjellman Nørremark i længdespring.

Med et stærkt strategisk arbejde og dedikerede ildsjæle har Hvidovres idrætsforeninger udviklet verdensklasse elitemiljøer for sine atleter og har formået at modne idrætsudøverne til at præstere på øverste hylde. Det er vi stolte af, og det skal vi støtte!

Derfor inviterer lokale idrætsforeninger og Hvidovre Kommune erhvervslivet til at blive sponsorer og være med til at støtte de lokale atleter på deres vej mod verdensklasse. Målet er deltagelse ved De Olympiske Lege og De Paralympiske Lege i Paris 2024 og Vinter-OL i Milano 2026.

Bliv sponsor for Hvidovres OL-pulje og vis omverdenen, at din virksomhed støtter de lokale atleter. Et sponsorat gælder for en 2-årig periode, og I kan støtte med 5.000 kr. (sølvsponsor) eller 10.000 kr. (guld-sponsor) årligt. I er selvfølgelig også velkomne til at støtte med større beløb.

 

Som guldsponsor får du:

  • Synlighed på sponsorbanner/reklamevæg på kommunens tre største idrætsanlæg; Frihedens Idrætscenter, Avedøre Idrætscenter og Hvidovre Stadion.*
  • Din virksomheds navn og logo på bannere eller reklamevæg i forbindelse med de årlige idrætshædringer
  • to årlige annoncer i Hvidovre Avis, hvor din virksomheds navn og logo fremgår
  • Fri brug af Hvidovre OL-pulje logo på din hjemmeside, sociale medier mv.

 

Som sølvsponsor får du:

  • Synlighed på sponsorbanner/reklamevæg på kommunens tre største idrætsanlæg; Frihedens Idrætscenter, Avedøre Idrætscenter og Hvidovre Stadion.*
  • Fri brug af Hvidovre OL-pulje logo på din hjemmeside, sociale medier mv.

 

OL-puljen kan søges af lokale atleter med potentialet til at deltage ved de kommende lege.

Vil du høre mere, så kontakt foreningskoordinator Mikkel Uldall Wolff på ymw@hvidovre.dk eller tlf. 3639 3273

Seneste frist for at blive sponsor for OL-puljen er 1. oktober 2022.

 

* Frihedens Idrætscenter har årligt ca. 250.000 besøgende og Avedøre Idrætscenter har alene i svømmehallen ca. 35.000 besøgende om året.