Borgmesteren har ordet

August |

Kære virksomheder,

Så er de fleste på af os på vej tilbage til hverdagen efter sommerferien, og jeg håber, at I alle har haft mulighed for at koble lidt af og nyde et velfortjent pusterum.

På erhvervsområdet står vi foran en spændende tid, hvor vi skal godkende den nye lokalplan for Avedøre Holme, der blandt andet betyder nye muligheder for områdets virksomheder i fht. bygningernes højde og mulighed for at bygge ud. Vi skal også fortsætte arbejdet med at udvikle Hvidovre Bymidte, hvor vi til september kan slå dørene op for det nye Kulturhus Risbjerggaard – byens nye samlingspunkt og mødested. Kulturhuset kommer også til at danne ramme om det første Sommertræf, vi holder for alle virksomheder i Hvidovre Kommune den 22. september. Her er alle lokale erhvervsdrivende velkomne, og jeg glæder mig til en uformel dialog med jer. Jeg håber derfor, at rigtig mange af jer har lyst til at deltage i arrangementet, som vi gerne vil gøre til en årlig tradition.

Jeg sætter nemlig stor pris på det gode samarbejde mellem kommunen og det lokale erhvervsliv. Jeg har i min første tid som borgmester været på mange virksomhedsbesøg og til flere erhvervsarrangementer, og jeg værdsætter det indblik, I virksomheder giver mig i jeres hverdag. Dialogen med jer er vigtig, og jeg har allerede taget flere af jeres erfaringer og informationer med videre i det politiske arbejde - og det vil jeg fortsætte med. Jeg ser gerne, at vi kan binde byens borgere og virksomheder mere sammen, så vi i fællesskab kan skabe en bedre by for os alle.

Derfor glæder jeg mig til at komme på endnu flere virksomhedsbesøg sammen med vores nye kommunaldirektør, Jakob Thune, som er startet hos os den 1. august. Han har en bred profil med direktørerfaring fra mange kommunale fagområder, og jeg glæder mig til at præsentere ham for Hvidovres aktive og engagerede erhvervsliv. Ham kan I læse mere om i denne udgave af Erhvervsnyt.

Her kan I også læse mere om, hvordan flere ukrainske flygtninge i Hvidovre er kommet i arbejde, og hvordan din virksomhed kan komme med i en kampagne for at tiltrække international faglært arbejdskraft.

God læselyst!

 

Venlig hilsen,

Borgmester Anders Wolf Andresen