Kan din virksomhed bruge faglært international arbejdskraft?

August |

Mange danske virksomheder har i denne tid svært ved at finde den nødvendige arbejdskraft. Derfor bliver der i september sat gang i kampagnen Internationale faglærte, som har til formål at rekruttere faglærte medarbejdere fra EU – og det kan også komme virksomheder i Hvidovre til gode.

Kampagnen drives af Copenhagen Capacity, og Hvidovre-virksomheder har mulighed for at deltage. Det koster ikke andet end jeres tid.

Som deltagende virksomhed får I international eksponering af virksomheden og jeres ledige stillinger over for relevante kandidater inden for EU. Du kan forvente en øget trafik og ansøgninger til åbne jobs. Dertil vil kandidater blive pre-screenet, så din virksomhed kun modtager relevante kandidater, hvorefter I kan vælge, hvem I ønsker at gå videre med.

Kampagnen er målrettet virksomheder i Danmark, som har en efterspørgsel inden for følgende profiler:

  • Industri/Produktion - Jern/Metal
  • Smede/Pladesmede/Svejsere
  • Maskinarbejdere/industriteknikere
  • CNC
  • Automation/Procesanlæg i industrien
  • Industrielektrikere

Kampagnen skydes i gang den 19. september, og interesserede virksomheder skal have tilmeldt sig 14 dage inden, altså den 5. september.

Vil du vide mere, så book et kort online møde med Merete Sandager fra Copenhagen Capacity her.

Kampagnen er bundet op på websitet futuregenerator.state-of-denmark.com, hvor faglærte udlændinge kan danne sig et indtryk af fordelene ved at arbejde i Danmark. Her kan de se ledige jobs og skrive sig op til en nyhedstjeneste, der formidler relevante stillinger.

Copenhagen Capacity kan også hjælpe din virksomhed med at finde højt specialiseret arbejdskraft via Greater Copenhagen Career Portal. Det kan f.eks. være indenfor IT/Tech, Ingeniør, Life Science eller andet. Det er en mulighed for at give jeres jobåbninger mere eksponering og tiltrække udenlandske talenter til Danmark. Se her hvordan din virksomhed kan komme med.