Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Temaeftermiddage om kræftrehabilitering

5. oktober 2021

Har du en kræftdiagnose eller er du pårørende til en person med en kræftdiagnose, så har SundhedsCentret nogle gratis temaeftermiddage for dig. Temaeftermiddagene er kl. 16.30-18, og man tilmelder sig på sundhedscenter.nemtilmeld.dk eller ved at ringe til SundhedsCentret på tlf. 3639 3737. Oplæggene varer en times tid og bagefter er der mulighed for at stille spørgsmål.

Tirsdag den 2. november taler Rigshospitalets præst Maria Båstrup Jørgensen om ”At være i livet, når det forandres af sygdom”.

Mandag den 15. november fortæller Sundhedscentrets diætist Sara Bohl Jensen om ”Mad og måltider, når du har kræft”.

Temaeftermiddagene faciliteres af Sundhedscentrets kræftkoordinatorer, Pernille Lyngholm og Nanna Nøjgaard. Alle er velkomne.