Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Café Smag - et spiseligt fællesskab

1. september 2021
Et nyt spisefællesskab for seniorer har set dagens lys. En gang i kvartalet kan du i ”Café Smag” nyde et godt hjemmelavet måltid mad i hyggelige og uformelle omgivelser i Aktivitetscentret på Hvidovregade 49. 

Har du lyst til at forkæle dig selv med god mad og godt i selskab med andre seniorer, så tøv ikke med at tilmelde dig Café Smags fællesspisning. Alle er velkomne – du kan komme alene eller med en ven under armen. I Café Smag mottoet, at en fremmed er en ny ven, du endnu ikke har mødt.
Prisen er 40 kr. Dette inkluderer velkomstdrink, 2-retters menu, en genstand og en kop kaffe.
Café Smag åbner 15. september 2021 kl. 12:30-15.00. Der er plads til 40 personer.

Vil du sikre dig en plads, skal du købe din billet i ­Aktivitetscentret. Tlf. 41320612. Billetsalget er i gang.
Café Smag er et samarbejde mellem Ældre Sagen, Det Frivillige Ældrearbejde og Aktivitetscentret i Hvidovre Kommune. Der er indgået aftale om donationer fra REMA1000 og Byens Depot APS.