Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Nu kan du igen hente gratis frø til Hvidovre Blomstereng

14. september 2021
September er ideel til at så vilde blomster i haven, og nu kan du igen hente gratis blomsterfrø på Hovedbiblioteket og Avedøre Bibliotek og Kulturhus. Alle interesserede kan hente en frøpose pr. husstand fra tirsdag den 14. september og så længe lager haves. 
Frøblandingen Hvidovre Blomstereng består af vilde bi- og insektvenlige blomster, der passer til jordbundsforholdene i Hvidovre.  Det er bl.a. akeleje, fingerbøl, røllike, slangehoved, bibernelle, brudeslør, engnellikerod, fjernellike, forglemmigej, gyldenlak, hjulkrone, hvid okseøje, hørblomst, kornblomst, valmue, morgenfrue, moskuskatost, ridderspore, studenternellike og svaleurt.
Hvidovre er som flere andre danske kommuner med i konkurrencen om at blive ”Danmarks vildeste kommune”.