Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

PCR-test med og uden tidsbestilling

26. juli 2021

Fra den 26. juli bliver test-tiderne i testcentret ved Friheden Station fordelt sådan, at man skal booke tid på coronaprover.dk, hvis man vil have en PCR-test i de første tre timer af den daglige åbningstid. Resten af dagen kan man komme forbi og blive testet uden tidsbestilling.

Åbningstiderne i testcentret ved Friheden Station er:
Mandag, onsdag, fredag og søndag kl. 8.00-13.45
Tirsdag, torsdag og lørdag kl. 15.15-21.00

Har du ikke NemID, kan du bestille tid til corona-test på Region Hovedstadens rådgivnings- og booking-telefon: 38 66 00 00.

Hurtigtest uden tidsbestilling i Avedøre Bibliotek og Kulturhus

Du kan også fortsat få taget hurtigtest (podning i næsen) i aulaen på Avedøre Bibliotek og Kulturhus på Hovedstien 10. Det er gratis, og du behøver ikke at bestille tid. Åbningstiden er alle ugens dage kl. 8-20.
Personer fra 6 år og op kan blive testet.