Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Digitalt klima-borgermøde 17. juni - flyttes til august

9. juni 2021

Vil du være med i klimaindsatsen og bidrage til, at planeten også er et godt sted for de kommende generationer? Vi skal alle sammen spare energi og CO2 og bidrage til Danmarks mål om at reducere CO2-udledningerne med 70 % i 2030. Det langsigtede mål for Hvidovre er at blive CO2-neutral i 2050.

Men hvor skal vi sætte ind? Hvad kan du selv gøre, og hvordan kan kommunen gøre det lettere at træffe grønne valg?

Hvidovre Kommune inviterer borgerne i Hvidovre til et digitalt møde med kickoff for ”klimaplanen” torsdag den 12. august 2021 kl., hvor vi har inviteret oplægsholdere, der kan inspirere til vores fælles klimaindsats.

På mødet vil kommunen bl.a. fortælle om status for CO2-udledningen og arbejdet med klimaplanen, og vi taler om, hvordan kommunen og byens borgere kan arbejde i samme retning for at beskytte klimaet.

Har du spørgsmål til arrangementet, så kontakt Miljø- og Klimateamet på: miljo@hvidovre.dk.

 

Bemærk! Mødet skulle være afholdt i juni, men er blevet flyttet til august. Der vil på et senere tidspunkt komme mere information om programmet og hvordan du deltager.