Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Følg Danmarks EM-kampe på storskærm i Rebæk Søpark

8. juni 2021
Danmark spiller gruppekampe ved EM i fodbold den 12., 17. og 21. juni – og du kan se dem på storskærm i Rebæk Søpark i Hvidovre. Der er plads til i alt 1.000 ”tilskuere” til hver af de tre kampe, og pladserne inddeles i fem sektioner foran storskærmen.
Det er gratis at være med, men du skal have billet for at deltage, og der sælges ikke billetter ”i døren”. Du skal desuden fremvise coronapas og ID eller coronapas via coronapas-appen, når du ankommer.

Billetbestilling
Du bestiller billetter på Kultur og Fritid Hvidovres side på Facebook: www.facebook.com/2650kultur. Her kan du finde de tre begivenheder med links til billetkøb og mere information om de retningslinjer, der gælder. Kampene mod Finland og Belgien, den 12. og 17. juni, starter kl. 18, mens kampen mod Rusland den 21. juni starter kl. 21. Der er bestemte tidsrum, hvor du skal ankomme, afhængig af hvilken sektion, du har bestilt billet til. For kørestolsbrugere er der adgang i sektion B.