Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Besøgsforbud på Plejecenter Dybenskærhave

1. juni 2021

Opdatering den 10. juni 2021: Besøgsforbud på Plejecenter Dybenskærhave er ophævet pr. 10. juni.

 

Pga. et tilfælde af smitte med en variant af coronavirus på Plejecenter Dybenskærhave har Styrelsen for Patientsikkerhed påbudt, at der fra den 31. maj og 4 uger frem er forbud mod besøg på plejecentret. Det betyder, at beboerne på plejecentret har i denne periode ikke har mulighed for at få besøg, med mindre der er tale om besøg i kritiske situationer eller besøg fra den nærmeste pårørende.

Beboere, pårørende og ansatte på Plejecenter Dybenskærhave bliver informeret direkte.