Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Bedre plads til dit pap

3. juni 2021

Vi er rigtig gode til at sortere vores affald i Hvidovre. Over halvdelen af affaldet fra kommunens husholdninger bliver genanvendt. Men der er stadig mulighed for at sortere endnu mere - derfor bliver der lavet lidt om på kommunens affaldsordning.

Hyppigere tømning af papbeholder
Stadig flere ting bliver pakket ind i pap fremfor plastik. Du har måske også oplevet, at din papbeholder bliver overfyldt. Derfor vil haveboliger fra januar 2022 få tømt papbeholderen hver 4. uge frem for hver 6. uge. Har du ikke en beholder til pap, kan du bestille den her. Papbeholderen er gratis. Husk, at stort pap skal stilles ved siden af beholderen eller afleveres på genbrugspladsen, og at pap ikke kan afleveres som storskrald.


Affalds-app og beskedservice
I app'en "Affaldsportal", som kan hentes i Google Play eller App Store, kan du bl.a. tjekke din tilmelding til affaldsordningerne, indberette fejl og mangler i forbindelse med en tømning og se en udvidet sorteringsvejledning.
Du kan også tilmelde dig besked-service og få besked på mail eller sms, når dine beholdere bliver tømt. Husk at tilmelde servicen for alle dine beholdere. Du kan også tilmelde dig beskedservice her på hjemmesiden.