Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Køb Lokalt-dag den 12. juni

8. juni 2021

Lørdag den 12. juni er det Køb Lokalt-dag, og i Hvidovre bliver det markeret i flere end 60 butikker, der vil være pyntet op med gule flag og bannere. 

- Vi har rigtig mange gode butikker i Hvidovre, og langt de fleste lever af de lokale kunder. Som borgere i Hvidovre skal vi alle huske at benytte os af de butikker, vi har lige om hjørnet. Det kan Køb Lokalt-dagen minde os om, siger borgmester Helle Adelborg. - Vi har alle en interesse i at bevare et stærkt handelsliv med et varieret udbud, og jeg synes, at vi har grund til at være stolte af vores lokale butikker. De har haft en hård periode under corona-nedlukningen, men de tager stadig imod kunderne med åbne arme. 

Kampagnen "Sæt pris på din by – køb lokalt" er et samarbejde mellem Marketsquare, BIDdanmark, de deltagende kommuner, de lokale handlende og handelsstandsforeninger.

Se mere her: https://prisdinby.dk/