Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Ydelsesservice holder ekstraordinært lukket for direkte henvendelser

4. maj 2021

Hvis du skal i kontakt med kommunens ydelsesservice i perioden fra 10.-25. maj begge dage inklusive, beder vi dig have tålmodighed. Ydelsesservice holder nemlig lukket for direkte henvendelser både ved personligt fremmøde og over telefon i de godt 14 dage.
Årsagen er, at Ydelsesservice skal skifte It-system og i den forbindelse skal overføre alle sager manuelt og kvalitetssikre, så udbetalingerne den 31. maj bliver både korrekte og til tiden.

Mens Ydelsesservice holder lukket, kan du kontakte os på mail til ydelse@hvidovre.dk, eller ringe op til 36392275 og lægge en besked, så vender vi tilbage med svar på din mail eller ringer dig op hurtigst muligt og i hvert fald inden for 4 arbejdsdage.